Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο οπαδός όμως δεν αλλάζει

Flag_of_Turkey

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», 
μα, «το πατρικό σου σπίτι στο Βαθύ, (Σάμου), το διεκδικείς ακόμη στο Πρωτοδικείο από την αδερφή σου, ε;»
(Η δικαίωση του Δεκεμβρίου 2008)
                                                                                            
Λένε ότι «οι εποχές αλλάζουν, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν», μα, αν ισχύει το δεύτερο, δεν μπορεί να ισχύει το πρώτο:
                                                               
Το γεγονός π.χ. ότι «έπεσε» το «Τείχος του Βερολίνου», δεν σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκτίμησε αίφνης το 1989 τον Λεωνίδα Κύρκο πόσω μάλλον τον Χαρίλαο Φλωράκη. Ανέκαθεν οι διεθνιστές του καπιταλισμού, (οι νεοφιλελεύθεροι), εκτιμούσαν τις εξίσου διεθνιστικές εφευρέσεις τους:

Με γκουλάγκ εκμηδενίζεται το εργατικό κόστος. Ή με φασόν παραγωγή π.χ. ενδυμάτων στο Honk Kong

Και με δανεισμό προς δημόσια και ιδιωτική κατανάλωση και μόνο εκτοξεύεται στα ύψη καθιστώντας, (έτσι), δυνατή την απαλλοτρίωση σε δόσεις, (δανειακές), όσων χωρών δεν απαλλοτριώνονται εφάπαξ. 

Ουδείς λόγος συνέτρεχε, λοιπόν, προ της κατάρρευσης της Ε.Σ.Σ.Δ. να συνυπάρχουν σ’ ένα, (κοινό), ψηφοδέλτιο π.χ. οι κ. κ. Μαρία Δαμανάκη, Στέφανος Μάνος, Μίμης Ανδρουλάκης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Γκίκας Χαρδούβελης όπως συνέβη το 2004 με το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Πα. Σο. Κ.

Μόλις το 1991 επικαιροποιήθηκε, εξάλλου, ο «αντιρατσιστικός τρόμος». (Βλ. και «αυτός είναι Δεξιός, ο άλλος είναι Αριστερός» και συναφείς διακρίσεις μεταξύ ελλήνων αιρετών με ουσία πατρίδα τους την Μόσχα ή την Ουάσιγκτον ή το Τελ Αβίβ ή τα Σκόπια κ.ο.κ.).

Από τότε, (από το 1991), απορροφήθηκαν τα κλιμάκια της K.G.B. από τα κλιμάκια της C.I.A. και αποκαλύφθηκε και σ’ αυτήν εδώ την περιοχή, (την γεωγραφική), «το σύμπλεγμα των δύο αντεστραμμένων τριγώνων», ή, πιο απλά, αυτό που εμείς αποκαλούμε, …σατιρική αδεία: «Συνδικαλιστική Οργάνωση Εργαζομένων C.I.A. Τμήμα Διεθνιστών - Εθνικιστών Νοτίου Βαλκανικής». Έκτοτε, όλες οι παλιές, μεν, κλασικές, δε, στοχεύσεις του «Τελ Αβίβ» Λονδίνου, υπήχθησαν στις στοχεύσεις του N.At.O. Ενδεικτικά και μόνον υπενθυμίζονται οι ακόλουθες δύο:

Η από 27ης Ιουνίου 1947 Διακήρυξη του Μιλτιάδη Πορφυρογένη στο Στρασβούργο
                                                                                  
Η από 30ης Ιανουαρίου 1949 Απόφαση της 5ης Ολομέλειας του Κ.Κ.Ε. στον Γράμμο.
  
Επιτάφιος μαθητού επικερδής
Επιτάφιος μαθητού επικερδής
Με «την λιτάνευση των οστών» του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οπωσδήποτε, από πλευράς των …ανιδιοτελώς «χοροστατούντων ανιερέων, (Φαρισαίων), στην αντι-βασιλική μετά τρούλου συναγωγή». Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που κάνουν «σέκελ», (π.χ. αγωγούς φυσικούς αερίου κ.α. «καλούδια»), από «οστά», οι αναθέτοντες στον κ. Προκόπη Παυλόπουλο την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Επιτάφιος καθηγητού επικερδής
Επιτάφιος καθηγητού επικερδής
Και «τα οστά» του Νίκου Τεμπονέρα, εξάλλου, «περιφορά» προς άγρα «μιζών», (προμηθειών), για εξοπλιστικά προγράμματα από τον «πατήρ» Άκη κ.α. μεγάλους και προπαντός …ανιδιοτελείς «Φαρισαίους» έγιναν κι’ αυτά.

Από την εποχή π.χ. του «μέρα Μαγιού μου μίσεψες/ μέρα Μαγιού σε χάνω» σε έκδοση Μίνως Μάτσας & Υιός είναι ισχυρό, για …ανιδιοτελείς «Φαρισαίους», άλλοθι, η …αφιλοκερδής εμπορία νεκρών όπως μεταξύ άλλων απέδειξε (και) ο «πατήρ» Netanyahuο δηλώνοντας: «(…), είναι εξοργιστικό να αγνοούμε τον ρόλο που έπαιξε ο Μουφτής Χαζ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί, που ήταν εγκληματίας πολέμου και ενθάρρυνε τον Χίτλερ να εξολοθρεύσει τους εβραίους της Ευρώπης.»

Νικηφόρα για τις Η.Π.Α. η εκλογική μάχη το 2009 στην Ελλάδα. Για σένα;
Νικηφόρες για το Ισραήλ οι τρεις εκλογικές μάχες το 2015 στην Ελλάδα. Για σένα;

Πρέπει να «μιλήσει» πρώτα (και) η Άγκυρα και δη στην πράξη για να διαφανεί και στο επίπεδο της διπλωματίας και της άμυνας το «δια ταύτα» του Δεκεμβρίου 2008 μιας και στο επίπεδο της οικονομίας και της κοινωνίας έχει διαφανεί πλήρως από τον Απρίλιο 2010, πόσω μάλλον από τον Ιούνιο 2015 και μετά.

Όλα όσα προηγήθηκαν των εκλογών τον Οκτώβριο 2009, καθώς και των εκλογών τον Ιανουάριο 2015 εδώ, (στην Ελλάδα), έπεισαν «τις κότες» να αναθέσουν την επίλυση των οικονομικών, κυρίως, προβλημάτων τους «στις αλεπούδες»:

Αντ’ αυτού, βέβαια, «οι κότες» οδηγήθηκαν σκόπιμα σε ελεγχόμενο χρεοστάσιο το 2010 και επίσης σκόπιμα σε ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο το 2015

Αποκτώντας (επιπροσθέτως) και μύρια όσα άλλα κοινωνικά, πολιτισμικά, πολιτικά και οσονούπω και εθνικά προβλήματα. (Τα οποία, επίσης, σκόπιμα και «με το έτσι θέλω» τους επιβλήθηκαν. Αμέσως μετά τα προαναφερόμενα σκόπιμα - αποδεδειγμένα σκόπιμα χρεοστάσια.)

Το σημαντικό για την Ουάσιγκτον και για τις Βρυξέλλες, ωστόσο, είναι ότι έτσι, [δια της ψήφου τους, (με την πλέον επίσημη, από πλευρά τους, επικύρωση)], έλυσαν «οι κότες»:

τα προβλήματα, στην Ελλάδα, της BNP Paribas και της Deutsche Bank,

τα προβλήματα, στην Δυτική Μεσόγειο, των Η.Π.Α. και του Ισραήλ.

Κατά υποδειγματικό μάλιστα τρόπο όπως ο καθένας - η καθεμία δύναται ανά πάσα στιγμή να διακριβώσει.

Επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης χωρών

Συνέβη και τον Νοέμβριο 1973 το ανάλογο. Αλλά και παλαιότερα, (π.χ. το 1922).

Οπότε, ναι, πέραν του Βερολίνου, πρέπει να «μιλήσουν» με έργα και τα πέριξ των Αθηνών κέντρα, (τα Σκόπια, η Σόφια, τα Τίρανα και προπαντός η Άγκυρα), προκειμένου, (έτσι) να καταστούν 100% χειροπιαστά τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας στην Ελλάδα πότε η μία και πότε η άλλη από τις τρεις πρεσβείες - «ναούς» των Αθηνών, με έλληνες πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών, με το Κλιμάκιο της C.I.A. κάτω από τον «Ευαγγελισμό», με «την αγ(ρ)ία κρύπτη» σε «κάθετη» της Πειραιώς, κ.λπ.:

➤ δολοφονίες προγραμματιστών ΗΥ,

➤ εκτεταμένες πυρκαγιές στην Πελοπόννησο,

➤ δολοφονίες δημοσιογράφων,

➤ διαδηλώσεις κατά της κατασκευής «κακών», (ρωσικών), αγωγών φυσικού αερίου

➤ διαδηλώσεις κατά της «Ελληνικός Χρυσός» Α.Ε.

➤ σχέδιο δολοφονίας πρωθυπουργού σύμφωνα με τα υπ’ αριθμ. 53/13-1-2009 και 213/5-2-2009 Άκρως Απόρρητα Δελτία Ενημέρωσης του τότε διοικητή της Ε.Υ.Π. προς τον τότε ΠΘ

➤ και πλήθος άλλες -εξίσου «παστρικές» με το Πολυτεχνείο ‘73 και με τον Δεκέμβριο ‘08- «δουλειές».

Η Αριστερή Ομάδα των Τραπεζών,
η Δεξιά Ομάδα των Πολυεθνικών
και το Διαιτητικό Τρίο Ουάσιγκτον, Τελ Αβίβ, Λονδίνου

Δεν παύει εύκολα - γρήγορα ένας - καθένας οπαδός, («φίλαθλος»), να είναι «ρατσιστής». [Να διακρίνει τον τάδε …έλληνα εξυπηρετητή των αμερικανικών συμφερόντων σε «παίχτη» που φορά Αριστερή ή Δεξιά «φανέλα» και μάλιστα όταν είναι γνωστή από παλιά η δύναμη της …διεθνούς ένωσης «διαιτητών» στην όποια «διοργάνωση, (πρωτάθλημα, κύπελλο κ.α.»)].

ΑνασταCIA USAδουλοπούλου
ΑνασταCIA USAδουλοπούλου
Όποιας «ομάδας» οπαδός, («φίλαθλος») και να πάει «κάτω στον Πειραιά», (στην Τρούμπα), όμως, θα του πούνε, (εκεί), το πως υποδέχονταν τα ντόπια …κορίτσια τους «διαιτητές», ...συγγνώμη, τους άνδρες του 6ου Αμερικανικού Στόλου την δεκαετία του ‘50 και του ‘60

Έτσι όπως ακριβώς υποδέχονταν πέρυσι και πρόπερσι η C.I.A., (βλ. Μ.Κ.Ο.), όσους από το Μαρόκο, από την Λιβύη και από άλλες χώρες «πετάγονταν» αεροπορικώς μέχρι την Κων/πολη και κατόπιν απέναντι, (π.χ. στην Σάμο), για να «περάσουν» από εκεί στην Μαδρίτη, στο Ανόβερο, στο Λονδίνο, στο Παρίσι και να πράξουν ότι πράττουν χρόνια τώρα στην Ιερουσαλήμ, στον Λίβανο κ.α.

Ή δεν αποστέλλονται οι I.D.F. να πατάξουν τους 10χρονους παλαιστίνιους τρομοκράτες μετά από κάθε επιτυχημένη βομβιστική επίθεση (και) της Mossad κατά αμάχων στο Ισραήλ; Αν όχι τότε πως «γέμισε» ισραηλινούς εποίκους η Παλαιστίνη; μόνο από την δράση της διεθνοσοσιαλιστικής P.L.O. και της εθνικοσοσιαλιστικής «Hamas»?

Μα και η περιβόητη I.S.I.S. «προϊόν» της «Αραβικής Άνοιξης» από τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» στην Αίγυπτο είναι, δεν προέκυψε από παρθενογένεση. Οπουδήποτε το ισραηλινό «χέρι ποτίζει» μέσα σε γειτονική του χώρα «το …λουλούδι» του διεθνούς ή του εθνικού σοσιαλισμού η χώρα αυτή χάνει κατόπιν έδαφος το οποίο προσαρτάται στο Ισραήλ (π.χ. Αίγυπτος, Συρία), ή έστω, σπαράσσεται από έναν, επίσης, επικερδή για το Ισραήλ, εμφύλιο, (πόλεμο).

Το ποιού, (κράτους), τα εθνικά συμφέροντα εξυπηρετούν σε μακροπρόθεσμη βάση οι μαυροφορεμένοι αποκεφαλιστές, (βλ. «Ισλαμικό Κράτος»), φαίνεται και από την εμμονή του Ισραήλ για στρατιωτική επέμβαση των Η.Π.Α. σε δύο συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής. Πόσο μάλλον από την σιγή ιχθύος που τηρεί ο τάδε ή ο δείνα πρωινός κερδοσκόπος και απογευματινός φιλάνθρωπος, (βλ. και ...φιλόζωος κτηνοτρόφος), μετά από κάθε επιτυχημένο 
δια-κρατικό, συγγνώμη, τρομο-κρατικό «χτύπημα» στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Μαδρίτη, στην Ρώμη.

Με κατάνυξη παρακολουθούν την χρόνια μυωπία των διαιτητών οι πιστοί οπαδοί των Ανωνύμων Εταιριών

Κι’ όμως, ούτε τώρα ο μέσος εθνικιστής «φίλαθλος» βλέπει, (διακρίνει), «την διπλή», οπότε (και) γι’ αυτόν συμφέρουσα «κόψη» που έχει «το μαχαίρι» της σκόπιμης μετακύλισης και δη της μαζικής σε άλλους, (π.χ. στους τούρκους, στους έλληνες, στους ιταλούς, στους σουηδούς), του τεράστιου κοινωνικού - οικονομικού κόστους το οποίο τεχνηέντως προκάλεσε το Τελ Αβίβ συνεπικουρούμενο από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο στην Συρία και σε παρακείμενες χώρες στις οποίες η στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ είναι προ ετών σχεδιασμένη.

Ούτε ο μέσος διεθνιστής «φίλαθλος» βλέπει, (διακρίνει), το πόσο συμφέρουσα ήταν η …ανάπτυξη τύπου «Τρούμπα» για τις Η.Π.Α. σε εποχές κατά τις οποίες τα σύνορα και τα τελωνεία στις «μπανανίες» της Δύσης ήταν κλειστά, εν αντιθέσει με τα «χαράς ευαγγέλια» που «άνοιξαν» μετά το 1991 για τους πολυεθνικούς ομίλους και για την διεθνή τραπεζική και πράγματι, (όντως): Ποιόν συμφέρει σήμερα στην Ουάσιγκτον να κυβερνά την τάδε ή στην δείνα «μπανανία» του στα Βαλκάνια μέσω πανάκριβων εθνικιστών μεσαζόντων κι’ όχι μέσω πάμφθηνων διεθνιστών υπαλληλίσκων;

Flag_of_Israel

Πρόεδρος του Συ.Ριζ.Α. θα ήταν η Ayelet Shaked αν είχε γεννηθεί στην Ελλάδα

Αυταπόδεικτα εύλογα και γι’ αυτό ρητορικά τα ως άνω ερωτήματα μα περιττεύουν και περιττεύουν εξ αντικειμένου από την στιγμή που οι άνθρωποι δεν διακρίνονται μεταξύ τους όσο απλά διακρίνονται π.χ. οι λέοντες από τις γαζέλες. Στην προσπάθειά της π.χ. η κ. Ayelet Shaked να διακριθεί, (να ξεχωρίσει), από τα ερυθρά φασιστοειδή, συνέγραψε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «The Jerusalem Post» το υπό τον τίτλο: «Exposing militant leftist propaganda» Άρθρο της την 16η Ιουλίου 2014

◣ Το γεγονός ότι η κ. A. Shaked τάσσεται υπέρ τη γενοκτονίας των Παλαιστινίων, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τάσσεται κατά της εθνικής αυτοδιάθεσης των Κούρδων.

◣ Το γεγονός ότι η κ. A. Shaked προώθησε προς ψήφιση νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στο Ισραήλ και χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις θα πρέπει να «μαρκάρονται» εντός του Ισραήλ -μιας και δεν μπορεί παρά να είναι όργανα εξυπηρέτησης των συμφερόντων ξένων κυβερνήσεων- δεν σημαίνει ότι η ίδια, (η κ. A. Shaked), καθώς και κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, πολλώ δε μάλλον το πανίσχυρο ιουδαϊκό λόμπι στις Η.Π.Α., θα ανέχονταν ανάλογη νομοθετική ρύθμιση π.χ. στην Γαλλία, στην Αυστρία, στην Ελλάδα, στην Ιταλία.

◣ Το γεγονός ότι η κ. A. Shaked αγωνίστηκε κατά της παράνομης μετανάστευσης -πρωτίστως της προερχόμενης από την Αφρική προς το Ισραήλ- αφού είναι από πάρα πολύ παλιά γνωστό ότι η παράνομη μετανάστευση απειλεί την κρατική υπόσταση και την εθνική οικονομία της όποιας χώρας, δεν σημαίνει ότι η κ. A. Shaked ...θυμάται, (=επιθυμεί να θυμάται), ότι το Ισραήλ συγκροτήθηκε, (σαν κρατική οντότητα), με την μαζική παράνομη μετανάστευση ιουδαίων στην Παλαιστίνη οι οποίοι κατόπιν εποίκησαν την γη των αράβων. Μα και σήμερα, (τώρα - αυτή την στιγμή), κ. A. Shaked, για την νομιμοποίηση των ισραηλινών εποίκων στην Δυτική Όχθη και συγκεκριμένα στην Σαμάρεια και στην Ιουδαία πασχίζει. Προκειμένου, (έτσι), να μην απομείνει οσονούπω σπιθαμή γης στους Παλαιστίνιους.     

◣ Το γεγονός ότι η κ. A. Shaked θεωρεί την ισραηλινή οικονομία ανεπαρκώς καπιταλιστική και αντιτίθεται στην επιβολή ορίων στις αμοιβές των τραπεζικών και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, δεν σημαίνει ότι είναι και κατά π.χ. την αποποινικοποίησης της κάνναβης. 

Μόνον όποιος - όποια αγνοεί το τι συμβολίζει το σύμπλεγμα του όρθιου με το αντεστραμμένο «Τρίγωνο του Δαβίδ», ή, πιο απλά, το εθνικό σύμβολο του Ισραήλ, σπεύδει να κατατάξει την κ. A. Shaked στα φαιά φασιστοειδή. Δεν νοείται, (δεν υπάρχει), δικηγόρος, (= διάβολος), ο οποίος να μην είναι:

κομμουνιστής όταν είναι αδύναμος, [στην αντιπολίτευση, (πριν μετατρέψει «τον Αδάμ και την Εύα» σε υπηρέτες του),

και φασίστας με το που θα ισχυροποιηθεί, [με του που θα ανέλθει στην εξουσία. (Μόλις, δηλαδή, κάμει «τον Αδάμ και την Εύα» φθηνό χαφιέ του - δωρεάν πόρνη του με αντάλλαγμα τις ζωές τους και κάποιες λίγες προνομίες τους.]

Τόσο ο σύντροφος Lenin, όσο και ο σύντροφος Mao και όλοι οι άλλοι ερυθροί σύντροφοι, έτσι εξελίχθηκαν. Και όχι μόνο γιατί και ο σύντροφος Hitler και o σύντροφος Mussolini, σοσιαλιστές ήταν κι’ αυτοί, δεν ήταν φιλελεύθεροι. Εθνικής εκδοχής, βεβαίως, οι δεύτεροι, αλλά, ναι, σοσιαλιστές, (κρατιστές = «λοχίες»), ήταν κι’ αυτοί, δεν ήταν π.χ. χονδρέμποροι χαλβά Φαρσάλων στον Βόλο. Μόνον αν είσαι σοσιαλιστής διεθνούς εκδοχής, (κομμουνιστής), ή, σοσιαλιστής εθνικής εκδοχής, (φασίστας), δύνασαι να εμπνεύσεις μάζες και κατόπιν να τις ωθήσεις, για λογαριασμό σου, σε διάπραξη μαζικών εγκλημάτων με …ηθικό άλλοθι, (για έναν καλύτερο κόσμο!). Έτσι γίνεσαι ισόβιος - απόλυτος μονάρχης ομιλούντων, αν όχι και φλύαρων βοοειδών.

Και λίγο πριν την εισβολή της Δύσης στο Ιράν, ναζί θα δείχνουν στους χαχόλους στο εκράν

Λίγοι έχουν εκφραστεί με κάθε επισημότητα, (δημοσίως γραπτώς), με τέτοιο - τόσο θαυμασμό για την Βρετανική Αποικιοκρατία όσο ο σύντροφος Hitler στο πόνημά του «Ο Αγών Μου». Οιοσδήποτε - οποτεδήποτε δύναται να το εξακριβώσει ανατρέχοντας σχετικά. Δεν είναι δα και παράδοξο το να εκθειάζει ένας εθνικοσοσιαλιστής το καμάρι που ένιωθαν οι βρετανοί καθώς τους κουβαλούσαν πότε εδώ και πότε εκεί οι ινδοί βαστάζοι.

Ότι πιο σύνηθες ωστόσο είναι και η αμάθεια, η προπέτεια, η ημιμάθεια, ή παραδοξολογία, η αβλεψία, η ραδιουργία, η μωρολογία, η κουτοπονηριά των πολιτικά ομοφυλόφιλων όπως είναι οι κομμουνιστές και οι φασίστες. Ή δεν ήταν πάμπολλοι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι με ιουδαϊκή καταγωγή στις αποικίες του Ηνωμένου Βασιλείου; Βραβευμένοι μάλιστα για τις επιδόσεις τους οι περισσότεροι εξ αυτών.

Και όμως, ο σύντροφος Hitler, μολονότι έβρισκε θαυμάσια την περίοδο της Ολλανδικής, της Βελγικής, της Γαλλικής, της Ισπανικής, της Πορτογαλικής, της Γερμανικής, πολλώ δεν μάλλον την Βρετανικής Αποικιοκρατίας, εντούτοις, τις πτυχές της δεν τις γνώριζε όλες ή τις γνώριζε μα έλαβε υπόψη του μόνον όσες, (από τις πτυχές αυτές), τον βόλευαν.

1. Δια του τόκου επί των ενυπόθηκων, (σε γη), δανείων, (χρηματικών), κατακτήθηκε όση από την γη των ιθαγενών δεν κατακτήθηκε δια των όπλων.

2. Και μετά δια του μαζικού εποικισμού. Δεν σε συμφέρει άλλωστε το να εκδιώξεις τους ιθαγενείς από γη την οποία τους αφαίρεσες με τον νόμο σου. Ποιός θα εργάζεται ύστερα στην νεοαποκτηθείσα γη σου, εσύ με τις ερωμένες σου ή τους εραστές σου;
 
3. Ο καλύτερος δε τρόπος για να εργάζονται πάντα φθηνά οι ιθαγενείς για σένα είναι το να τους απελευθερώσεις κοινωνικά. Πάντα η πραγμάτωση π.χ. της παροιμίας «ο κώλ.. μας δεν έχει» γη, …συγγνώμη, «βρακί, κι’ η πούτσ.. θέλει λουλούδια», από πλευράς των αδυνάτων, κάνει και τα τέκνα τους φθηνά, αν όχι ακόμη πιο φθηνά, εργατικά χέρια. Και μετά, (όταν περάσουν τα χρόνια), κάλλιστα δύνασαι να τους κάμεις όλους δημοσίους υπαλλήλους και να αμείβονται με δάνεια τα οποία τους χορηγείς με υποθήκη τους φόρους τους. Ακόμη πιο συμφέρον αυτό, (το τελευταίο), για σένα.  

Επεκτάθηκε με διαφορετικούς και δη κατά πολύ, (διαφορετικούς), από τους ως άνω τρόπους π.χ. η Mercedes Benz όπου Γης; Ή δεν επιτυγχάνονται με τους ίδιους «πάνω κάτω», ή, έστω, παραπλήσιους τρόπους οι επεκτάσεις;

▉ Με ναζί «κάνει “ταμείο”» ο ιουδαίος και ζει

Ο σύντροφος Hitler θα ήταν ο πλέον ιδανικός πρωθυπουργός στο Ισραήλ. Τουναντίον, ο σύντροφος Lenin θα ήταν ο πλέον ιδανικός πρωθυπουργός σε όλες ανεξαιρέτως τις άλλες, (πλην Ισραήλ), χώρες. 

Αν θέλεις να καταστρέψεις όλους τους ανταγωνιστές σου δέον είναι να τους βάλεις να εργάζονται για σένα τσάμπα, (μέσα σε γκουλάγκ). 

Αν θέλεις να ισχυροποιήσεις εσένα, δέον είναι το να ιδρύσεις και να λειτουργείς π.χ. 15 γκέτο, (π.χ. πέντε «Auschwitz», τρεις Λωρίδες της Γάζας, εφτά «Guantánamo»), μέσα στα οποία θα «σπάνε πέτρες» ρωμαίοι, άραβες, αιγύπτιοι, πέρσες, έλληνες, ζουλού και όσοι άλλοι απειθαρχούν.

Έχεις και ατράνταχτο άλλοθι από την στιγμή που ο σύντροφος Hitler σου άφησε πίσω του «προίκα». Ή δεν επιδίδεσαι από το 1948 και μετά σε πογκρόμ κατά των αράβων, αν όχι κατά πάντων, επικαλούμενος, ακριβώς, το πογκρόμ που εξαπέλυσαν οι γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές κατά των ιουδαίων από το 1933 έως το 1945; Ε και λοιπόν τι; Επειδή έσφαξαν εσένα κάποτε πάει να πει ότι εσύ που σφάζεις άλλους σήμερα είσαι, (παραμένεις), θύμα;

Και οι χριστιανοί επιδόθηκαν σε πογκρόμ κατά των ιουδαίων, αν όχι κατά πάντων, επικαλούμενοι την θανάτωση του Ιησού. Τι σημασία έχει το τι γράφει στην προκήρυξη που αφήνει πίσω του όποιος ληστεύει, βιάζει, δολοφονεί; Ποιός σφάζει και είναι π.χ. άγιος και όχι δολοφόνος μόνο και μόνο επειδή επικαλείται τους θύτες των προγόνων του ή όποιο άλλο …ηθικό άλλοθι βρίσκει πρόχειρο;

Δεν είναι π.χ. ιαπωνική ή βρετανική ή ρωσική αρχή η …αρχή: «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος», ιουδαϊκή είναι. Και όχι, δεν έχει εφαρμοστεί μόνον από ιουδαίους, έχει εφαρμοστεί π.χ. και από μουσουλμάνους και από κροάτες και από βεδουίνους και από πορτογάλους και από τους πάντες, σχεδόν. Το ίδιο ισχύει π.χ. με τα πυροβόλα όπλα. Δεν τα χρησιμοποιούν μόνον οι κληρονόμοι των εφευρετών τους, άπαντες, σχεδόν, τα χρησιμοποιούν.

Δεν είναι π.χ. περιποίηση κήπων οι μαζικές δολοφονίες αν αυτές επιτελούνται από εθνότητα η οποία υπήρξε η ίδια θύμα κάποτε. Ούτε η κεφαλαιοποίηση και δη η εμπορική θυμάτων πολέμου από τον άμαχο πληθυσμό ενός έθνους γίνεται προς εξυπηρέτηση των σκοπών της ανθρωπότητας. Και οι άραβες «μερίδα» της ανθρωπότητας είναι, δεν είναι «μερίδα» π.χ. του πλανήτη Άρη, μα, ποιός θρηνεί άραβες μετά το 1948, οι μαζικοί δολοφόνοι τους; Οι δίκαιοι είναι αδίκως θανατωμένοι, μα, σ’ αυτούς, δεν συμπεριλαμβάνονται κράτη, κόμματα, οργανώσεις κ.λπ. γιατί η οργανωμένη ομάδα ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά, (π.χ. θρήσκευμα, γλώσσα, τάξη, κουλτούρα κ.λπ.), παύει να υφίσταται όταν τάσσεται κατά της αυτοδικίας, (= κατά της ένοπλης προάσπισης του δικαιώματός της να υφίσταται).

Ούτε γνωρίζουμε εμείς κομμουνιστές ή φασίστες ηγέτες που να είναι «ρατσιστές». Δεν εξολόθρευε μόνο κουλάκους ή μόνον ουκρανούς ή μόνον εργάτες, ο σύντροφος Stalin, εξολόθρευε και αρμένιους και ιουδαίους και ούγγρους και προπαντός εξολόθρευε κομμουνιστές. Δεν κάνουν διακρίσεις οι ηγέτες πολιτικά ομοφυλόφιλων. Και την μάνα τους είναι ικανοί να θανατώσουν προκειμένου, (έτσι), να παραμείνουν ισόβιοι - απόλυτοι μονάρχες. Ούτε ο σύντροφος Hitler εξολόθρευε μόνο ιουδαίους, ή μόνον Α. Μ. Ε. Α., ή μόνο σέρβους, εξολόθρευε και ρώσους και έλληνες και πολωνούς και γάλλους και Καθολικούς ιερείς και προπαντός εξολόθρευε ναζί.

▉ Χθές ντύθηκα φίλος των άγγλων βιομηχάνων και των γερμανών εργατών 
Σήμερα ντύνομαι εχθρός των Παλαιστινίων και φίλος των Κούρδων
Αύριο θα ντυθώ Adolph Stalin με πανανθρώπινο πρόσωπο

Τα ως άνω ωστόσο τι σημαίνουν ότι είναι άξιοι θρήνου όλοι ή πάντα; Δηλαδή τί θα θρηνήσουμε και κομμουνιστές ή φασίστες, (εσωτερικούς ή εξωτερικούς ιμπεριαλιστές), που εξοντώθηκαν από τους ισόβιους και απόλυτους μονάρχες τους; Αναμενόμενο είναι μέσα σε δράκες μαζικών βιαστών, ληστών, δολοφόνων το να εξοντώνονται οι ανόητοι που πιστεύουν ότι βρίσκονται π.χ. μέσα σε νηπιαγωγείο, πόσω μάλλον οι όμοιοι, μιας και «αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε». Δεν υπάρχει ομιλούν ινδικό χοιρίδιο, [υλιστής: π.χ. πόρνη, τοκογλύφος, κλέφτης κ.ο.κ.], πόσω μάλλον κομμουνιστής ή φασίστας που να είναι δίκαιος, οπότε, τι άλλο πέρα από αποτέλεσμα των έργων του ή της αβλεψίας του είναι ο θάνατός του; Να θρηνήσω π.χ. επίδοξο νόμιμο, (= κρατικό), ληστή που δεν πρόλαβε να ληστέψει ή π.χ. κατά συρροή δολοφόνο που δεν είναι πια άλλο χρήσιμος στον εντολέα του;

✎ Ούτε είναι μυστικό το γεγονός ότι η πρώτη που δίδει άσυλο σε μαζικό δολοφόνο είναι η μάνα του ή ο αδερφός του ή η φίλη του κ.λπ. Και βέβαια οι άραβες αλληλοϋποστηρίζονται, (μεταξύ τους). Οπότε ποιοι, διακρίνουν τον άραβα σε μάχιμο και άμαχο, αυτοί που αποίκησαν την Παλαιστίνη κατά τον αυτό τρόπο που αποίκησαν και την Ρωσία, και τις Η.Π.Α. και την Ισπανία και κάθε χώρα άλλη χώρα πάνω στον πλανήτη Γη; Ή δεν είναι οι ιουδαίοι το μόνο διεθνές έθνος;

✎ Ή δεν αλληλοϋποστηρίζονται, (μεταξύ τους), οι ιουδαίοι; Ποιός πλήρωσε τον μαζικό εποικισμό της Παλαιστίνης, αν όχι ο Οίκος Rotchlids? Υπάρχουν στ’ αλήθεια π.χ. έλληνες υπήκοοι στις Η.Π.Α. που δεν θα πρόδιδαν τις Η.Π.Α. χάρη της Ελλάδας και αν ναι πόσοι είναι αυτοί; Οπουδήποτε βρίσκονται αλλοεθνείς είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα μεταμφιεσμένοι, (βάσει υπηκοότητας), π.χ. σε γάλλους ή ολλανδούς ή ιρανούς και επί της ουσίας εργάτες των συμφερόντων της εθνότητά τους. 

Gaza May 14 15 2018
Gaza May 14 15 2018

✎ Ποιός εγκαλεί ποιόν και επί ποίας βάσης, κατόπιν τούτων, ο μαζικός δολοφόνος τον μαζικό δολοφόνο; Δίκασαν π.χ. οι μαζικοί δολοφόνοι δικαστές του Stalin στην Νυρεμβέργη τους μαζικούς δολοφόνους του Hitler «και κάτι τρέχει στα γύφτικα»; Μα είναι σα να εγκαλεί πόρνη ετέρα πόρνη επί ανιδιοτέλεια.

✎ Δεν υπάρχει ένα - έστω και ένα έθνος - κράτος που να διακρίνει μάχιμους και άμαχους όταν βρίσκεται σε πόλεμο και μάλιστα διαρκή. Πολλώ δε μάλλον όταν γίνεται λόγος για έθνη - κράτη υπό την ηγεσία ερυθρών ή φαιών δικτατόρων.  Είναι αυτονόητο, επαναλαμβάνεται, το ποιός δίδει άσυλο σε όσους μάχονται για την εθνική τους αυτοδιάθεση ή κατά δικτατόρων. Οι συγγενείς τους, οι φίλοι τους, οι γνωστοί τους τούς δίδουν άσυλο.

➤ Μύθος είναι για τους κομμουνιστές το Holodomor. Όπως και το Katyn. Όπως και τα GULAG. Όπως και η γενοκτονία στην Καμπότζη κ.ο.κ. Ή ορθώς γεννώμενα.

➤ Μύθος είναι για τους ναζί τα Καλάβρυτα, η Treblinka, το Oradour-sur-Glane, το Le Paradis κ.ο.κ. Ή ορθώς γενόμενα.

➤ Για τις Η.Π.Α. τι είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία, ήτοι ο αφανισμός των ινδιάνων και δεκάδες άλλα μαζικά εγκλήματα τους, (βλ. π.χ. Ναγκασάκι);

➤ Για το Ηνωμένο Βασίλειο τι είναι η εποχή της αποικιοκρατίας;

➤ Για το Ισραήλ που συγκροτήθηκε σε έθνος - κράτος το 1948 με χρήματα του Οίκου Rotchlids και εξ ολοκλήρου από εποίκους εκ των οποίων οι περισσότεροι έδρασαν σαν τρομοκράτες κατά αράβων και άγγλων, τι είναι το Ισραήλ;

▉ Μόνον οι διεθνούς ή εθνικής εκδοχής φασίστες εκλαμβάνουν το εθνικό τους συμφέρον σαν συμφέρον της ανθρωπότητας

Στο παραμικρό δεν υπερέχει ηθικά το ιουδαϊκό έθνος εν σχέση με τα άλλα έθνη έτσι ώστε να χρησιμεύει σε κάποιο άλλο έθνος, [πέραν του ιουδαϊκού, (έθνους)], η συστηματική εμπορία των νεκρών του και δη δίκην «Κολυμπήθρας του Σιλωάμ» για τα δικά του παλιά, τωρινά και μελλούμενα μαζικά εγκλήματα. Όλα τα έθνη, εξάλλου, (π.χ. και οι άραβες), κάνουν το ίδιο με τα δικά τους θύματα μα προς εξυπηρέτηση των εθνικών τους συμφερόντων και μόνο.
 
The Israeli Prime Minister
The Israeli Prime Minister

Μόνο δύναμη διεθνούς ή εθνικού φασισμού αξιοποιεί τα θύματά της εθνότητά της σαν «σημαία, (σύμβολο)» της ανθρωπότητας. Δεν είναι ιουδαϊκή ή γερμανική ή σλαβική ή ελληνική η ανθρωπότητα. Την ανθρωπότητα την απαρτίζουν πολλά έθνη - κράτη και πόσα από αυτά, (τα έθνη - κράτη), προοδεύουν φροντίζοντας, ταυτοχρόνως, για των οπισθοδρόμηση των άλλων, (εθνών - κρατών), προκύπτει από το πως περισσεύει βούτυρο πάνω στο ψωμί τους. Είναι χιτλερικοί ή σταλινικοί ή τραπεζίτες όσοι πιστεύουν ότι:

➤ όλα τα έθνη - κράτη θα γίνουν ένα

➤ ή ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη θα γίνουν π.χ. βουδιστές

➤ ή ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη θα γίνουν εργάτες με έναν και μόνο εργοδότη - αστυνόμο

➤ ή ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη θα αποδεχτούν τον κιναιδισμό σαν αρχή οικογενειακού δικαίου, λες και τα τέκνα είναι έτοιμα ενδύματα τα οποία ορθώς, (δικαίως), ψωνίζεις αντί ενός λογικού αντιτίμου από φτωχούς ετεροφυλόφιλους.

Δικαίωμα δεν είναι ότι ορίζει ο νόμος, μα, ότι ορίζει η δικαιοσύνη και επισημαίνεται, (τούτο), γιατί ο νόμος με την δικαιοσύνη έχει την αυτή σχέση που έχει το μαχαίρι με το πεπόνι. Θα πρέπει να είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμοι όσοι επιδιώκουν να επιβάλλουν σε όλα τα έθνη - κράτη σαν δίκαιο το συμφέρον του έθνους - κράτους τους γιατί αυτό το οποίο επιδιώκουν, (να επιβάλλουν), δεν είναι δίκαιο, είναι νόμος και ο νόμος, μόνο δια της ισχύος, (= με όπλα), εκλαμβάνεται σαν δίκαιο από τους ηττημένους ενός πολέμου. Μόνον αφελείς ή ανόητοι ή παράφρονες κάθονται και ακούνε και δη μετά μεγίστης προσοχής πόρνη η οποία τους ομιλεί περί της αρετής της παρθενίας τους, με εξαίρεση, οπωσδήποτε, την ίδια.     

Третья мировая война prove generali
Στην Ιερουσαλήμ μεταφέρεται η πρεσβεία των Η.Π.Α. στο Ισραήλ
Μαζικά τα πλήγματα κατά ιρανικών στόχων εντός Συρίας από το Ισραήλ με ανοιχτό τον ελεγχόμενο από την Ρωσία εναέριο χώρο της Συρίας
بيروت       دمشق        تهران


☛ Εκ του αποτελέσματος προκύπτει το θεμελιώδες κοινό σημείο των εθνικών σοσιαλιστών, (των εθνοφασιστών), με τους διεθνείς σοσιαλιστές, (με τους διεθνοφασίστες), όχι από τις θεωρητικές τους κατασκευές, πόσω μάλλον από τα προϊόντα της προπαγάνδας τους. 

Μόνο στην δική τους «κάστα» την οποία ονομάζουν «έθνος - φυλή» αναγνωρίζουν σύνορο, (άβατο), τα φαιά φασιστοειδή και μόνο στην δική τους «κάστα» την οποία ονομάζουν «κοινωνική τάξη» αναγνωρίζουν σύνορο, (άβατο), τα ερυθρά φασιστοειδή. 

Δεν έχει να χωρίσει το παραμικρό η Αριστερά που μάχεται για μια γη δίχως σύνορα, (χωρίς άβατα), με τον σύντροφο Hitler o οποίος σύνορο, (άβατο), αναγνώριζε μόνο στο γερμανικό έθνος - κράτος και όχι π.χ. στην Πολωνία, στην Γαλλία, στην Ολλανδία, στην Ουγγαρία κ.ο.κ.

☛ Με βάση το γέννημα «της κόκκινης οχιάς», (της διεθνούς τραπεζικής), ήτοι, με βάση την Αριστερά, οι παλαιστίνοι εργάτες, υπάλληλοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δεν διαφέρουν στο παραμικρό από τους ισραηλινούς εργάτες, υπαλλήλους, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, μιας και τόσο οι μεν όσο και οι δε δεν είναι κάτι άλλο πέρα από έμψυχα μοτέρ. Ω της …συμπτώσεως, που λένε, ούτε για την μέση πόρνη ή για τον μέσο τοκογλύφο ή για τον μέσο κλέφτη διαφέρουν σε κάτι οι πελάτες της/του. 

Εμείς και όχι μόνον εμείς, ωστόσο, δεν θωρούμε έμψυχα μοτέρ τους ανθρώπους, (δεν είμαστε υλιστές). Το δικαίωμά τους να συμβιώνουν εντός συνόρου, (άβατου), με τους ομοίους τους, [με όσους δηλαδή ομιλούν την ίδια γλώσσα και έχουν τον ίδιο ηθικό κώδικα, (θρήσκευμα) και τις ίδιες παραδόσεις με αυτούς], είναι το μόνο -κατ' εμάς, πάντα- ανθρώπινο πλαίσιο. Το να υποχρεώνονται σε συνοίκηση με τους ανόμοιούς τους, σαν π.χ. στοιβαγμένα μέσα σε γκουλάγκ δεμάτια «κρέατα», με δεσμοφύλακα έναν φθηνό χαφιέ, ή, μία δωρεάν πόρνη της διεθνούς τραπεζικής, είναι όνειρο της Αριστεράς. 

Οι ελληνο-τουρκικές σχέσεις 
την περίοδο 2020 - 2030

Δεν θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε κάτι το διαφορετικό π.χ. στην περίπτωση της τριεθνούς, (ιταλικής, γερμανικής, βουλγαρικής), Κατοχής εδώ, (στην Ελλάδα), την περίοδο 1940 - 1945

☛ Δεν είμαστε κομμουνιστές για να χαιρόμαστε με την ήττα του εθνικού μας στρατού και για να θανατώνουμε κατόπιν όλους τους μη κομμουνιστές έλληνες αντιστασιακούς με μόνο σκοπό μας, (απώτερο σκοπό μας), το να γίνουμε διεθνοσοσιαλιστές στην θέση των εθνικοσοσιαλιστών και δη μόλις ακριβώς φύγουν από την Ελλάδα οι εθνικοσοσιαλιστές. Πάντοτε οι κομμουνιστές όταν δεν βρίσκονται στην εξουσία κάπου, (σε μία χώρα), εκλαμβάνουν τον ξένο στρατιώτη - εισβολέα στην χώρα αυτή σαν αδερφό εργάτη ή υπάλληλο ή μικρομεσαίο. Δεν είναι παράδοξο αυτό - (Πέμπτη Φάλαγγα είναι άλλωστε οι κομμουνιστές μέσα σε κάθε χώρα). Ευλόγως χαίρονται, (κρυφά, ή, φανερά, άσχετο), όταν εισβάλλει ξένος Στρατός στην χώρα που δεν ελέγχουν.

☛ Εκτός βέβαια κι’ αν πρόκειται για εισβολείς με πολιτική περιβολή οι οποίοι κραδαίνουν, («ανά χείρας»), ακόμη πιο επικίνδυνα όπλα από τα πυροβόλα, (όπλα), όπως π.χ. είναι τα πολυεθνικά νομίσματα, οι ιοί, τα ομόλογα, τα ναρκωτικά, οι λαθραίοι και κατά κανόνα αλλόθρησκοι έποικοι, οι μετοχές, η άρση των τελωνειακών και συνοριακών φραγμών, η εκπόρνευση, ο «μπάφος», ο κιναιδισμός, ο αμοραλισμός κ.α. εγχειρίδια. Δεν είναι εχθρός της Αριστεράς όποιος εισβάλλει με τέτοια, (έμμεσα και γι’ αυτό πολύ πιο αποτελεσματικά από τα πυροβόλα όπλα), όπλα, φίλος της είναι. Εισβολέας της διεθνούς τραπεζικής «από την πίσω πόρτα» είναι, για την ακρίβεια, στην συγκεκριμένη χώρα:

Προς μελλοντικό κατατεμαχισμό της χώρας αυτής και εφάπαξ απαλλοτρίωση ενός τμήματός της, μιας και τα υπόλοιπα, (τμήματα), θα περιέλθουν σε παρακείμενες χώρες.

Ή προς αποκλεισμό της πιθανότητας να ενδυναμωθεί, σε περίπτωση που επεκταθεί εδαφικά και μάλιστα κατόπιν παρότρυνσης των κατά παράδοση πιο επικίνδυνων εχθρών της, (των κρυφών εχθρών της), που δεν είναι άλλοι από τους συμμάχους της. 

Μα και η Αμερική έτσι εποικήθηκαν. Και η Παλαιστίνη έτσι εποικήθηκε. Και ο Τρίτος, λεγόμενος, Κόσμος, έτσι «έμεινε “μετεξεταστέος”». Ουδέποτε είχε να χωρίσει κάτι επί της ουσίας η Αριστερά με τον σύντροφο Hitler. Τυπική και μόνον είναι η διαφορά της κατάληψη εδαφών με άμεσους τρόπους, την οποία υποστηρίζουν τα φαιά φασιστοειδή, εν συγκρίσει με την κατάληψη εδαφών με έμμεσους τρόπους, την οποία υποστηρίζουν τα ερυθρά φασιστοειδή. Υλικό είναι και στις δύο περιπτώσεις το σκοπούμενο, δεν είναι ηθικό. Το άλλοθι είναι …ηθικό. …Πολλά και …μεγάλα, άλλωστε, τα ηθικά πλεονεκτήματα των υλιστών. Απλώς, η Αριστερά, είναι κατά πολύ πιο επικίνδυνη, γιατί, δρα, παντού - πάντοτε, έμμεσα, (σαν Δούρειος Ίππος). Από «λύκο» που δεν υποδύεται το «πρόβατο» και σε απειλεί απροκάλυπτα, (φανερά - ξεκάθαρα), δύνασαι να (προ)φυλάγεσαι, κατά το δυνατόν, όχι από «πρόβατο» που τρέφεται με παϊδάκια.

- Φόρτωσε στην καρότσα μου τρεις «μπάλες “Γ.Α.Π.”» και δύο «Συ.Ριζ.Α.»
- Για το σπίτι ή για δώρο;
- Για δώρο, εμείς δεν τρώμε «σανό»

Δύσκολα το Ισραήλ θα επέκτεινε από το 1948 μέχρι σήμερα τα εδάφη του στην Αίγυπτο και στην Συρία αν δεν αναλάμβαναν στον κρίσιμο, (για το Ισραήλ), χρόνο, διεθνοσοσιαλιστές την εξουσία στην Αίγυπτο και στην Συρία. 

Αλλά και ο εποικισμός των ισραηλινών στα παλαιστινιακά εδάφη δεν θα προχωρούσε με τόσο γοργούς ρυθμούς αν τους παλαιστίνιους δεν τους διοικούσαν επί χρόνια διεθνοσοσιαλιστές «μακροχέρηδες» και τα τελευταία χρόνια επίσης πολυέξοδοι, (= διεφθαρμένοι) 
εθνικοσοσιαλιστέςΣυνέβαλλε βέβαια και η Mossad στην τρομοκρατία, μα, χωρίς διεθνοσοσιαλιστές -προπαντός διεθνοσοσιαλιστές- στην ηγεσία των εχθρών του Ισραήλ,
όχι, το Ισραήλ δεν θα τα κατάφερνε τόσο εύκολα - γρήγορα:


➤ Βλ. π.χ. ουσία προσάρτηση και της Σαμάρειας και της Ιουδαίας.

➤ Βλ. επικείμενη επίθεση (και) στο Ιράν

➤ κ.λπ. 

Είναι σημαντικό οι ηγέτες των αντιπάλων σου να εργάζονται -με το αζημίωτο, οπωσδήποτε- για την εξυπηρέτηση των δικών σου συμφερόντων. «Λεφτά», εξάλλου, στις τράπεζες, πάντα, «υπάρχουν», για ένα κράτος που ούτε Σύνταγμα έχει, -όπως άλλωστε και π.χ. η Ε.Ε.- ούτε σύνορα, (μόνιμα). Προπαντός στις τράπεζες με δικαίωμα έκδοσης νομίσματος.

text ©2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr




ΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο οπαδός όμως δεν αλλάζει






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP