Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Kim Jong-un, or, «the yellow horse»…

Elections in North Korea, Turkey and France
Elections in North Korea,
Turkey and France
Kim Jong-un, or, «the yellow horse»… Όρια «κατρακύλας» εκεί όπου η πολιτική δεν εκλαμβάνεται σαν «tango», πόσο μάλλον σαν «συρτάκι», δεν υπάρχουν ۠ οπότε, ο ηγέτης, σ’ ανάλογες περιπτώσεις, δεν «ξεπέφτει» στα μάτια τών, θέλοντας και μη, πιστών του, μόνο σαν here style model -αλά Johnny Depp, ή Merilyn Monroe, ή Che Guevara- αλλά, και:

1. Σαν φονιάς όσων απ’ τους υπηκόους του δεν πένθησαν όσο - όπως θα’ πρεπε τον θάνατο του πατέρα του και μάλιστα την στιγμή που, σύμφωνα με το Korean Central News Agency, σημειώθηκαν ακόμη και ασυνήθιστα φαινόμενα, (φυσικά; μεταφυσικά; παραφυσικά; υπερφυσικά;), εξαιτίας αυτής, ακριβώς, της απώλειας.

[Αν και εικάζεται ότι παρεμφερή ισχυρισμό το K.C.N.A. πρόβαλλε όταν «έφυγε» κι’ ο  Kim Il-sung - «σημάδι» ότι μέχρι κι’ η πλάση, (όλη η γη: δένδρα, πουλιά, λίμνες), «μαυροφορεί» όποτε «σώνεται το λάδι στο καντήλι» του «x,y,z» ζωντανού …θεού - αυτοκράτορα - θρύλου.] 

2. Σαν φονιάς - σαν φερόμενος, για την ακρίβεια, φονιάς όποιας απ’ τις ερωμένες του δεν του …αξίζει, ή, δεν του …αξίζει πια.

moreorless.net.au
moreorless.net.au

3. Σαν φονιάς ακόμα και δεκάδων συγγενών του όπως π.χ. αυτού τού ίδιου τού θείου του, «άπαξ» κι’ ο συγκεκριμένος ομοαίματος ή εξ αγχιστείας συν-τύραννος (από)τολμά να κλέβει τον λαό στην έκταση, ή, στο βάθος που τον «ξαφρίζει» ο μονάρχης.  

Γι’ αυτό στις περιβόητες δικτατορίες του προλεταριάτου (sic) οι πολιτικές επενδύσεις από πλευράς Δύσης είναι μάταιες αν, (εφόσον), ο ελέω …λαού βασιλιάς δεν ανταποκρίνεται σ’ αυτές.

Κέρδος, ή, απώλεια, (αγωνία), οι Η.Π.Α. για το αποτέλεσμα των βουλευτικών …εκλογών της 9ης Μαρτίου 2014 στην Βόρεια Κορέα, «εκ των συμφραζομένων», δεν είχαν και δεν είχαν, επειδή, ρίσκο με το να «ποντάρουν» σ’ «άλογο» που «βγαίνει» πάντοτε «πρώτο» επειδή «τρέχει» πάντοτε «μόνο του» δεν ανέλαβαν «αφ ης στιγμής» ο κ. Kim Jong-un  επιμένει να «στήνει», τα «Πάμε Στοίχημα» όλα, μα, όλα, (τόσα αυτά που τον αφορούν, όσο και τα άλλα…), solo, («along - forever along»). Ή, μόνο με όσους απ’ το εξωτερικό, «γουστάρει».

                                     text ©2014 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP