Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τέσσερις η ώρα. Σ' ανάρτηση η πιπίλα.

Τέσσερις η ώρα. Σ' ανάρτηση η πιπίλα.Συνέχεια από εδώ

Και του G. Bush junior ήτο problem αυτό. Εν γένει τση 
Δ. Α. Π. - Ν. Δ. Φ. Κ., των εREπουμπλικανώνανε κ.α. μη πολυμήχανων … Φαιάκων... Όλοι, σχεδόν, εξ αυτών, εστερούνΔο από B. C. (Βefore Christ) τής …εκουλτούρOS απ’ την οποία διάκειται παν …κατάλληλον έξωθεν κι’ ακατάλληλον έσωθεν …προχώ υποκείμενον... Ε si. Την αυτή χάριν έχει «το» brutality με «το» (δια)μορφωμένο cop?  

Αλλ’ απ’ την άλλη μπάνΔα του διεύρου τώρανάνανα, τι’ ναι κι’ η προταφική περίοδος; Ολίγα αφήνουνε να εννοηθούνε τ’ archives? Μία Elena Ναθαναήλ που ξεπροβάλλει εξ ευωνύμων είναι. Ή μία Theofania Παπαθωμά - το ίδιο κάμνει. Μ’ έναν Lakis Κομνηνό που ξεπροβάλλει εκ δεξιώνανε. Ή μ’ έναν Giorgos Χωραφά.

Ε κι’ αρχινάνε την τρεχάλα. Σε slow motion. Με το «αχ CONElucky, αχ CONElucky» για υπόκρουση. Ο ένας καταπάνω τ’ αλλουνούνανου. Με τα χέρια τέντα - πέρα - κουπιά του ηλίου. Μέχρι που φθάνουνε nose με nose.

Έ, ένας πιλικάνους κάνει τότενες την ανάγκη του. Από ψηλά. Τι να πεις στο bird «μην αφοδεύετε, zoomάρομεν»; Καταλαβαίνει ο πούλος από …Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα;

Κι’ αφόσονα την επιάνει την εκουτσουλιάν ο φακός, πως ν’ αντιδράσει μετά κι’ ο μετρ του είδους; να μην ουρλιάξει «stop ga(u)ys, πάμε πάλι απ’ την αρχή»; Τι, «fuck love stories» γυ(ου)ρνάει ο Co(l)p(p)oLAss?

Έτσι είν’ η προταφική περίοδος. Τόσα αφήνουνε να εννοηθούνε τ’ arhives. Ουδεμία γενεά στερείται της οπής που διανοίγεται διά του κνησμού και της (εν)Δριβής επάνω στ’ αφιλόξενα, (διακεκαυμένα), ψαθοτόπια. Διότι που θα σταλάξει το δάκρυ της η «ΑΝ ΗΜΑΝ ΕΓΩ» πλειονότητα κατόπιν; Οιοσδήποτε ψευδοζών - νεκροζών εδικαιούται ψευδαισθήσεων σε παραλία γαμμώδην. Αλίμονο.   

Κι’ ας απομένει απ’ τα yesterdays μόνον ότι φτερουγά σαν ιπτάμενο π.χ. μέσα απ’ τ’ ακροδάχτυλα τού κι(ου)θαρίστα. Never mind… Κι’ εις την σωστή πάνΔα δοσολογίαν, ε. Γιατί κι’ η ακατάσχετος …αφόδευση σι(ου)νιστά γελοιότητα (καραέμμεση DOLLARοσκοπίαν). Όπως all illustrationΟλίγ’ ατάλανΔα τεμπελοdogs χρυσώσανε την life των θέτοντας up απ’ το κορκοκέφαλο του …καεεεστημένου  τον e-πρωκτό του …πτηνού; Τσή παρακμίλας επενδυταί ντέ…

Γι’ αυτό κι’ εξαπανΔανέκαθεν ακρι(ου)βοσπάνια τα μεταξύ Μπέργκμαν και «τσόντας» all time classics. Απ’ αχρήστους εις πλησίον ότι’ ναι για πέταμα και στας artΣΣΣ. Αλλά never mind, (δις).

Αμ η σύμπτωση; Μετά του γελοίου «πάει package» η εκ των υστέρωνα -και δι’ αυτό χωρίς ουσίαν- ενΔροπή. Φως μπαλαντέζα το πόσο νοιαζόταν, ο πατήρ, εις την ακτή, διά το τι θα πουν οι συν-λουόμενοι. Όπως και το ζεύγος «Broadway», έμπροσθεν, of course. Όσο νοιαζόταν π.χ. κι’ ο Φράνκο για το τι θα πουν οι spanish. Τόσο. Ε μα γι’ αυτό δεν έχει μακροημερεύσει και γκουβέρνο που ν’ αδιαφορεί για το τι θα πει o κόσμΑς εκεί όπου τα πλήθη δεν …εσπούδαξαν ήδη, (εγκαίρως…) και ποικιλότροπα, (…), το να λένε και να κάμνουνε τ’ οτιδήπουτσι, αδιαφορώντας για το τι θα πει ο ένας κι’ ο άλλΑς…

Αλλά τί παρατηρήσεως αξίζει (καθ)ένα ΕΓΩsheep άμα λυσσομανά ο αήρ; «Βελόνια» στ’ eyes του μωρού; στον 11ο sleep του; Για τα πάνΔα προνοήσανε «τα δημαρχίδια» [1], με τ’ αζημίωτον, ωστόσονα:

19 μαγαζά πίσω. Μεθ’ όλας τας e-comforts. Παίγνιον η μεθεγκατάστασις. Και πράγματι: Μοίρα πεζοναπτών εις τους ρυθμούς της η …«Gamiomaste» family. Δίχως εφλυαρίαι. Μουγκολέ.

Sat downιαστήκανε, barαγγείλανε cold MERKELάδαι, OBAMAδαι και συναφή, (αφ’ υψηλού), αναΦΣυΧτικά θολούραι και πέρα, κατά τα blue, τηράγανε. Better εφαίνονΔαν ο μωρός. Απ’ ανεμοθύελλαν είχε (συν)Δαραχθεί δά. Little είναι; 

Και να’ σου «σεισμόπληκτο» το «ουα ουα Θrolley». Λίαν ανήσυχΑς ο «μίνιΣ». Eξάφνου. Σαλάκι του’ φευγε. Δείγμα πεινός; Αβγουλάκι ενεφανίσθη. Μέσ’ από bag. Εις το δεφτερόλεφτον. With spoonάκι.

Α.Ε.Κ. γίνηκε. «Μανωλάς». Τα τσόφλια περιφρόνησε μόνο. 500 χαρτοπετσέται πέσανε πάνω του διά να τον εσφουγγίξουνε, «στα καπάκια». Milkάκι μετά. Διά την δίψαν. Επιθεώρησις εν συνεχεία: Σ’ ότι διερχότανε. Cool τύπος ο μπέμπης «ο φλου». 


[1] Στον Άκη Πάνου ανήκει η πατρότητα του χαρακτηρισμού «δημαρχίδια».

 ©2012 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP