Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Φωτογραφίες απ' το Facebook

Φωτογραφίες απ' το FacebookΤι μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον από έναν λογαριασμό facebook; Εξαρτάται… Δεν είναι εκεί το θέμα όμως... Υποκειμενικές είναι άλλωστε οι κρίσεις γύρω απ’ το τι αξίζει να αναδεικνύεται, τι όχι κ.λπ.

Απ’ το αρχείο του συνολικού περιεχομένου του http://www.facebook.com/yahooxaxaxouxa λογαριασμού ο οποίος διατηρούνταν ενεργός μέχρι και την 28η Μαρτίου 2011 προέρχονται οι Φωτογραφίες που ακολουθούν. 

Παρατίθενται έξι από αυτές, συνοδευόμενες από τις απαραίτητες παραπομπές οι οποίες και τις αποσαφηνίζουν, (θεματολογικά): 


1. Google - Αναζήτηση C.I.A. - Αισθάνομαι God ή η 6η Σημείωση από τον http://www.facebook.com/yahooxaxaxouxa:
Google - Αναζήτηση C.I.A. - Αισθάνομαι God
Google - Αναζήτηση C.I.A. - Αισθάνομαι God 


2. Ένα χρόνο Πα.Σο.Κ. ή "scripta manent (=τα γραπτά μένουν"...)...
Ένα χρόνο Πα.Σο.Κ.
Ένα χρόνο Πα.Σο.Κ.


3. Σκατά στον τάφο του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ κι' ας μην ήταν αστυφύλακας...:
σκατά στον τάφο του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ
σκατά στον τάφο
του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ

4. Παλιά καλή αγγλική ορχήστρα με έναν μαέστρο & δύο όργανα ή ο τρόπος με τον οποίο το "χωρίς πατρίδα" έμψυχο κεφάλαιο διατηρεί πάντα το εργατικό κόστος στο ναδίρ (υπό "τους παιάνες" της "αντικαπιταλιστικής μπάντας"...)... Ή ο τρόπος με τον οποίο το εξίσου "χωρίς πατρίδα" άψυχο κεφάλαιο εισάγεται πάντα μεταποιημένο από 5 - 10 πατρίδες μόνο - όχι από άλλες (υπό "τους παιάνες" της "υπερπατριωτικής" αυτή την φορά "μπάντας"). Ότι διακινείται (άνθρωποι ή πράγματα) εύκολα, μαζικά και γρήγορα (με "enter") στην διεθνή αγορά είναι καλό όπως δεκαετίες τώρα τονίζει (κι') ο Π.Ο.Ε. (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)... Όλοι οι "ηθοποιοί" είναι χρήσιμοι σ' έναν και κάθε "θίασο", μ' άλλα λόγια. Ακόμα και ο πιο μικρός "ρόλος" έχει την σημασία του. Αλλιώς, "παράσταση" δεν "στήνεται" - "θεατρικό" ταμείο "σεφτέ δεν κάνει"...
ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΕΣΤΡΟ & ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΑ
ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΕΣΤΡΟ & ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΑ


5. Εφάρμοσε τις ιδέες σου μέσα στα φέρετρα σωστά. Μην τις αφήνεις να ξεχύνονται έξω σαν λουκουμάδες σάβανα. Ε ναι: Ο λόγος εξάλλου για τον οποίο σπάνια συναντάς φασίστα που να αποκλείει το ενδεχόμενο να μην αξίζουν όλοι οι ρωσοπόντιοι μίας σφαίρας στο κεφάλι (ανα)τροφοδοτείται (φυσικό επόμενο είναι...) από τον λόγο για τον οποίο εξίσου σπάνια συναντάς και αναρχικό που να αποκλείει το ενδεχόμενο να μην αξίζουν όλοι οι αστυνομικοί μιας σφαίρας στο κεφάλι...: 
Εφάρμοσε τις ιδέες σου μέσα στα φέρετρα σωστά. Μην τις αφήνεις να ξεχύνονται έξω σαν λουκουμάδες σάβανα.
Εφάρμοσε τις ιδέες σου μέσα στα φέρετρα σωστά.
Μην τις αφήνεις να ξεχύνονται έξω σαν λουκουμάδες σάβανα.


6. Τζορτζίνα Πιπανδρέου: «Έτσι θα τους εξαντλήσω» 190η Έκδοση ή 190 χρόνια ...ελεύθερου ελληνικού κράτους με πλείστους όσους κορυφαίους Δεξιούς, Κεντρώους και Αριστερούς ντίλερ ιδιωτικών εταιριών και κρατικών υπηρεσιών του Λονδίνου, της Ουάσιγκγτον και της Μόσχας οι οποίοι "εις τον ελεύθερο χρόνο τους" ασκούν και ...το επάγγελμα του πολιτικού "εν Ελλάδει". Ισόβιοι εγγυητές του ότι η χώρα οικονομικά δεν θα παράγει "ούτε καρφίτσα" κι' ότι δεν θα αναπτύξει ποτέ -προπαντός αυτό- αμυντική βιομηχανία. Αποδεδειγμένα, (μέσα από χιλιάδες Βασιλικά & Προεδρικά Διατάγματα, Νόμους και Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις των 190 αυτών ετών), επιτυχής προϋπηρεσία. "Ενοικιάζονται και δια άλλα κράτη - τιμαί κατόπιν συνεννοήσεως". Επίσημο υποκοριστικό τους: "ο κύριος ή η κυρία 10%"...:
Τζορτζίνα Πιπανδρέου: "Έτσι θα τους εξαντλήσω" 190η Έκδοση εκδόσεις yahooxaxaxouxa
  Τζορτζίνα Πιπανδρέου:
«Έτσι θα τους εξαντλήσω»
 190η Έκδοση
 εκδόσεις yahooxaxaxouxa

2010 - 2011 facebook. com/yahooxaxaxouxa
2011 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP